We gaan weer open! 

 

Maximale aantallen en andere voorwaarden volgen nog! 

Open op de volgende tijden:  

Woensdag: 11 - 17 uur

Donderdag: 11 - 17 uur

Vrijdag: 11 - 17 uur

Zaterdag: 11 - 17 uur

 

Bestellen en verzenden 

Door te bestellen ga je akkoord met de volgende voorwaarden: 

BEZORGING

- We zijn afhankelijk van PostNL voor verzending, over het algemeen zullen we  bestellingen zo snel mogelijk verwerken. Door de huidige lockdown zijn er achterstanden bij PostNL, en heb je doorgaans niet je pakket binnen 1 dag. We vragen graag begrip hiervoor.

- En wil je iets graag op tijd hebben voor bijvoorbeeld een verjaardag of andere gelegenheid? Bestel ruim van tevoren, dan heb je de meeste kans dat het er op tijd is. 

- Bij het afrekenen worden de verzendkosten berekend. De meeste bestellingen verzenden we als standaard Regulier PostNL pakket en de kosten zijn hiervoor €6,75. Sommige pakketten kunnen ook als Brievenbuspakketje - €4,95 of in een envelop en dan zijn de kosten lager. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan actuele verzendkosten, daar deze fluctueren. 

- In het 'winkelmandje' is er een speciaal vak gereserveerd voor inpakwensen. We pakken een cadeau graag mooi in, geef aan voor welke gelegenheid (bijv: kerst, verjaardag, kind, zomaar) wij je artikelen kunnen inpakken en of er een berichtje op een kaartje bij moet. 

- Als je dat wenst kunnen we een cadeau ook direct naar de ontvanger sturen Let op: geef het adres van de ontvanger als bezorgadres op. Je eigen adres is niet van belang, maar kan eventueel ingevuld worden bij 'factuuradres'. Vul als correspondentiemail je eigen mailadres in, hier wordt de track & trace naar verstuurd. 

 CLICK & COLLECT

- Kies bij het afrekenen voor ophalen in de winkel/local pick-up, en je maakt gebruik van het Click & Collect principe. We maken je bestelling klaar en je krijgt een bevestigingsmail wanneer het klaar is om op te halen! U hoeft ons niet te laten weten wanneer u langskomt, hieronder staan de tijden dat afhalen mogelijk is. 

- Heeft u inpakwensen? Geef het aan bij het afrekenen van je bestelling! We zorgen er dan voor dat het klaar is als u komt. 

- Je kunt je melden bij ons Click & Collect Loket bij onze winkel aan de Kerkstraat 37 te Arnhem. Op vermelding van je naam krijg je dan je bestelling mee, hierna ontvang je ter bevestiging een mailtje dat je het hebt opgehaald. 

   

Samen komen we de lockdown door! 

Alle goeds namens, 

Ingrid, Eline, Katrijn en Daphne van Bos & Heij.

wonen & leven

This area is used to describe your store.