We zijn weer open! 

We zijn weer geopend!

Vanaf nu gelden ook onze ‘normale’ openingstijden weer en die zijn als volgt: 

Maandag: Gesloten 

Dinsdag: Gesloten 

Woensdag: 10:00 -17:30 uur 

Donderdag: 10:00 -18:00 uur

Vrijdag: 10:00 -17:30 uur 

Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Zondag: Gesloten 

Vanaf 25 februari vervalt de mondkapjesplicht ook! 

Voor het reguleren van de aantallen maken we voorlopig nog gebruik van een 'Stoplicht'. Staat deze op groen dan mag je binnenkomen en als deze op rood staat is het te druk en vragen we je even te wachten. 

We zien je graag in de winkel!

 

Bestellen en verzenden 

Door te bestellen ga je akkoord met de volgende voorwaarden: 

BEZORGING

- We zijn afhankelijk van PostNL voor verzending, over het algemeen zullen we  bestellingen zo snel mogelijk verwerken. Door de huidige lockdown zijn er achterstanden bij PostNL, en heb je doorgaans niet je pakket binnen 1 dag. We vragen graag begrip hiervoor.

- En wil je iets graag op tijd hebben voor bijvoorbeeld een verjaardag of andere gelegenheid? Bestel ruim van tevoren, dan heb je de meeste kans dat het er op tijd is. 

- Bij het afrekenen worden de verzendkosten berekend. De meeste bestellingen verzenden we als standaard Regulier PostNL pakket en de kosten zijn hiervoor €6,75. Sommige pakketten kunnen ook als Brievenbuspakketje - €4,95 of in een envelop en dan zijn de kosten lager. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan actuele verzendkosten, daar deze fluctueren. 

- In het 'winkelmandje' is er een speciaal vak gereserveerd voor inpakwensen. We pakken een cadeau graag mooi in, geef aan voor welke gelegenheid (bijv: kerst, verjaardag, kind, zomaar) wij je artikelen kunnen inpakken en of er een berichtje op een kaartje bij moet. 

- Als je dat wenst kunnen we een cadeau ook direct naar de ontvanger sturen Let op: geef het adres van de ontvanger als bezorgadres op. Je eigen adres is niet van belang, maar kan eventueel ingevuld worden bij 'factuuradres'. Vul als correspondentiemail je eigen mailadres in, hier wordt de track & trace naar verstuurd. 

 CLICK & COLLECT

- Kies bij het afrekenen voor ophalen in de winkel/local pick-up, en je maakt gebruik van het Click & Collect principe. We maken je bestelling klaar en je krijgt een bevestigingsmail wanneer het klaar is om op te halen! U hoeft ons niet te laten weten wanneer u langskomt.

- Heeft u inpakwensen? Geef het aan bij het afrekenen van je bestelling! We zorgen er dan voor dat het klaar is als u komt.

Alle goeds namens, 

Ingrid, Eline, Katrijn en Daphne van Bos & Heij.