Bos & Heij - Creatieve Conceptstore

In onze winkel in de ‘7 straatjes’ in het centrum van Arnhem vind je bijzondere cadeautjes voor een schappelijke prijs. 

Aandacht en liefde voor producten en klanten staat bij ons centraal. We altijd ons uiterste best om nèt dat beetje extra te geven in advies, verpakking, maar ook in selectie van producten. 

Wij hebben een ruim en vaak wisselend aanbod van unieke producten, ontworpen door (lokale) zelfstandige- ontwerpers en illustratoren, maar ook leuke (duurzame) merken die niet op elke straathoek worden verkocht. 

Doordat onze collectie vanuit liefde en passie en met veel tijd en zorg wordt samengesteld, en we deze zo actueel mogelijk houden, kun je bij Bos & heij eigenlijk altijd wel een passend cadeau voor jezelf of een ander vinden.

Een greep uit ons assortiment:

- Een ruime collectie 'handpicked' kaarten 

- Handgemaakt porselein van verschillende Nederlandse ontwerpers: o.a. Hella Duijs, Lammers & Lammers en Harm & Elke 

- Stijlvolle homeware artikelen: Vogelhuisjes, mokken, kandelaars, lijstjes etc. 

- Zeepjes 

- Prints en posters - Van Little Universe, Liekeland, Inkylines, Stokwolf, Studio Turbo en Atelier Titi. 

- Handgesneden houten voorwerpen van Wildlife Garden, vogels, pennen en sleutelhangers. 

- Portemonnees en etui's van Keecie. 

 

Historie

 

Bos & Heij begon 10 jaar geleden als een kleine winkel met voornamelijk vintage. Al snel werd het een succes en kon er worden uitgebreid.

3 jaar lang hadden we ook een lunchcafé, waar je heerlijke verse broodjes, hapjes en koffie kon krijgen. Door omstandigheden moest het lunchcafe stoppen, wat we erg jammer vonden. Maar met het vertrek van het café kwam er meer ruimte voor de winkel. 

 

Team

Momenteel bestaat het Bos & Heij-team uit: Daphne, Ingrid, Eline en Katrijn.

Daphne is eigenares van de winkel, creatief meesterbrein achter de styling en inkoop en maakt ze maakt zelf een deel van de sieraden in de winkel. 

Ingrid is al 8 jaar onze beste verkoopster die je kan voorzien van de leukste tips en adviezen voor cadeautjes (voor jezelf) daarnaast is ze ook bekend als de creatieve Ludewina (@ludewina.decoration), ze stelt vintage bordjes samen met transfers en handgeschilderde details. Elk bordje is uniek! 

Twee 'Ingrid bordjes' ter illustratie - deze zijn niet meer te koop

Eline was eerst werkzaam als zaterdagkracht maar door haar affiniteit met de winkel is ze er nu voor 4 dagen in de winkel. Ze is verantwoordelijk voor de webshop en nieuwsbrief, het voorraadbeheer en als het druk is staat ze achter de kassa. Ze maakt mondkapjes die je terugvind in onze winkel. 

Katrijn is ons nieuwste lid in de Bos & Heij famillie. Zij is er als inval- en zaterdagkracht. 

Je treft ons allevier weleens achter de kassa, maar naast het verkopen in de winkel is er ook altijd veel werk achter de schermen. 

 We zijn op het moment niet op zoek naar versterking van ons team. 

Op de foto zie je van links naar recht: Ingrid, Daphne en Eline.

 

wonen & leven

This area is used to describe your store.